fbpx

Algemeen

Al onze software is helemaal gratis te gebruiken voor studenten. Dit kan doordat we advertenties tonen als screensaver op de tablet. Je betaalt alleen eenmalig €99,99 voor de aanschaf van de Turff tablet.

Dat kan! De gekoppelde tablets worden allemaal gesynchroniseerd met hetzelfde huis. Neem contact met ons op om meerdere tablets aan te vragen.

De installatie wordt volledig door ons verzorgd! De tablet kan worden opgehangen op elk vlak oppervlak, bijvoorbeeld op de ijskast of aan de muur. Afhankelijk van de ondergrond gebruiken we sterke dubbelzijdige tape, boorgaten en/of kit.

Onze adverteerders zijn bedrijven met studenten als doelgroep. Hierbij kan je denken aan diverse merken, organisaties en studenteninitiatieven. Zo zijn de advertenties ook voor jou relevant! We tonen nooit bewegende beelden en rouleren de afbeeldingen slechts enkele keren per uur.

De Turfftablet verbruikt minder stroom dan een gemiddelde spaarlamp. Aan energie kost het ongeveer 3 euro per jaar.

Dat is mogelijk! Je kan je aanmelden via de website op het gewenste adres.

Dat kan! Op de tablet kan met de zoekbalk op personen worden gezocht. Je kan zoveel personen toevoegen als je zelf wil. Ook kan alle data met debiteurnummers worden geëxporteerd naar een excelbestand. Zo kunnen de saldo’s gemakkelijk worden toegevoegd aan een boekhoudprogramma. Ook kunnen instellingen en gegevens worden afgeschermd voor reguliere gebruikers.

Na een voltooide aanmelding sta je automatisch ingedeeld in de eerstvolgende ronde. Op dit moment is de wachttijd tussen de 2 en 4 weken. We laten je een week voor de installatie weten op welke dag en tijd we precies langskomen!

Hier een mooie presentatie

Delivery

Via de tablet en mobiele app bestel je gemakkelijk kratten bier en andere producten. Deze worden dezelfde dag door onze bezorgers bij jou thuisbezorgd. Je bestelt door rechtsboven op de tablet op de knop “Shop” te klikken. De bezorgdienst is op dit moment beschikbaar in Delft, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Enschede, Tilburg, Eindhoven en Amsterdam.

Het statiegeld van ingeleverde kratten wordt binnen 1 tot 2 dagen automatisch teruggestort op je rekening. De transactie is terug te vinden onder hetzelfde ordernummer als je bestelling.

Je kan evenveel lege kratten inleveren als het aantal kratten dat je hebt besteld. Dit in verband met de capaciteit van ons busje.

Je kan lege kratten van alle A-merken inleveren bij bezorging. We nemen alleen gesorteerde en complete kratten mee terug.

Zonder tablet bestel je via onze online WebshopWanneer je een Turff Tablet hebt bestel je alle producten met €1 korting via de tablet of mobiele app.

Features & Gebruik

Er zijn verschillende manieren om huisgenoten toe te voegen:

  • Scan met de Turff app de QR code op de tablet of app. Na het scannen zit je automatisch in het huis.
  • Stuur een unieke invitelink. Deze vind je onder het menu “Bewoners” op het online dashboard.
  • Voeg bewoners toe met hun e-mailadres via het menu “Bewoners”.

Om aanpassingen te kunnen doen moet je beheerder zijn in je huis. Alle wijzigingen worden automatisch ingeladen op de tablet na 30 seconden. Je kan instellingen ook handmatig inladen door op de tablet het Turff logo 2 tellen in te houden.

Er zijn verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van wat je in huis gewend bent. Bij huizen die individueel inkopen doen, kan je de inkopen negatief turven. De inkoopkosten worden dan verrekend met je privésaldo. Eventueel statiegeld kan worden verwerkt in de turfprijs of als apart turfitem, zoals “statiegeld” of “krat”. Je kan er ook voor kiezen om een negatieve prijs in te stellen voor het item krat.

Bij collectieve inkoop kunnen statiegeld en turfverlies worden verrekend in de gemiddelde turfprijzen. Dit wordt dan proportioneel verdeeld over alle turfjes. We werken nog aan updates om dit nog makkelijker te verrekenen binnen het systeem.

Bij het aanpassen van de prijs van een item geldt deze voor alle turfjes vanaf dat moment. Bij eerdere invoeren wordt de oude prijs aangehouden.

Je kan de standen resetten via het dashboard. Dit vind je onder “Turfstanden” -> “Verrekenen”. Je kan ervoor kiezen om dit apart per item of per persoon/groep te doen. Na het verrekenen worden de nieuwe standen zichtbaar op de tablet na 30 seconden of door het Turff logo 2 tellen in te houden.

Je kan groepen toevoegen via het dashboard onder het menu “bewoners”. De stand van een groep wordt apart bijgehouden en kan later worden uitgesplitst.

Je kan nieuwe items toevoegen via het menu “items” op het dashboard. Items die nog niet in het overzicht staan, kan je zelf toevoegen door deze in te voeren in de zoekbalk. Je kan een onbeperkt aantal items toevoegen.

Je kan in een keer grotere getallen (bijv. -48) invoeren door een persoon 2 tellen in te houden. Hierna verschijnt een invoerveld waar je het gewenste aantal kan invullen.

Je kan je profielfoto instellen via de Turff app of online dashboard. Dit vind je linksboven in het menu.

Hardware & Storingen

Omdat er geen accu’s in de tablets zitten, valt hij direct uit als je hem uit het stopcontact haalt. Je kan de tablet opstarten door hem opnieuw aan te sluiten en vervolgens de aan knop aan de rechterkant in te houden.

Omdat onze tablets geen accu hebben, vallen ze direct uit wanneer je hem uit het stopcontact haalt. We raden dan ook af om dit vaak te doen. Dit kan namelijk schadelijk zijn voor de hardware.

Dit is mogelijk een hardware defect. We kunnen de tablet kosteloos vervangen met een nieuwe. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Dit komt weleens voor bij eerdere versies. We kunnen de tablet kosteloos vervangen met een nieuwe. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Andere vraag?

Staat jouw vraag er niet bij of heb je meer hulp nodig? Neem contact met ons op!