fbpx

Aan het begin van september hebben we Friso van Terwisga (Media Partner Manager) mogen verwelkomen binnen het team! Friso is overgekomen van mediabureau STROOM en zal zijn opgedane kennis inzetten om de media kant van Turff te verbeteren en uit te breiden. 

Bart Asberg (Head of Media): “Ik ben erg blij dat Friso ons team komt versterken, zijn kennis vanuit bureau-zijde is super waardevol, maar ook zijn ondernemende instelling en ambitie zijn fijne eigenschappen om ons team aan te vullen.”

We vroegen aan Friso hoe hij zijn tijd bij Turff voor zich ziet in een paar vragen:

Wat vond jij het leukste aan je studententijd?

Het leukste aan mijn studententijd vond ik het samenwerken met medestudenten en in het algemeen het werken naast mijn studie bij mediabureau STROOM. Daar maakte ik échte stappen in mijn ontwikkeling. Uiteraard waren de borrels op werk en op de campus in Rotterdam ook hoogtepunten.

Wat is je favoriete plek voor een avondje uit?

Mijn favoriete plek voor een avondje uit is de Witte de Withstraat in Rotterdam; altijd een gezellige plek om te eten en borrelen.

Hoe wil jij Turff helpen groeien?

Turff wil ik onder meer helpen groeien door duurzame relaties te bouwen en onderhouden en nieuwe proposities te ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften van mediapartners. Turff Studio is daar een voorbeeld van, uit gesprekken met adverteerders en agencies kwam de behoefte voor ontzorging omtrent het aanleveren en creëren van passende creatives die de doelgroep aanspreekt. Sinds deze week bieden we deze dienst dan ook aan.

Waar kijk je het meest naar uit, bij je nieuwe functie binnen Turff?

Het meest kijk ik uit naar het samenwerken met het team van Turff en alle nieuwe, en bestaande, mediarelaties. Het is mooi om bij te dragen aan een product dat elke week weer beter aan het worden is.